Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Mis niets van het WK!

Het WK staat voor de deur. Blijf op de hoogte dank zij de volgende Appa.

FIFA Official App
De officiële app van de FIFA is wel niet speciaal voor het WK, maar heeft een uitgebreide nieuwssectie over de nationale teams. Je kan ermee de wedstrijden eenvoudig toevoegen aan je agenda.
Informatie over de speelsteden is ook terug te vinden in de App en de komende weken zal er meer en meer informatie over de teams toegevoegd worden aan de app om voor de ultieme voetbalkoorts te zorgen.
Prijs: gratis en DL-link

Voetbal International
Deze App brengt uiteraard niet alleen nieuws over het WK, maar is in al zijn facetten erg uitgebreid en de artikelen zijn van een hoge kwaliteit.
Gratis DL-Link 

Brazil 2014 - World Cup
Deze App ziet er niet zo oed uit als de app van de FIFA, maar heeft wel aardig wat informatie aan boord.. Op een kaart wordt duidelijk waar de speelsteden te vinden zijn en als je op het voetballetje tikt zie je hoe het stadion eruitziet. Alle statistieken van de wedstrijden vind je er terug, inclusief de kwalificatiewedstrijden.
Deze App is niet gratis maar kost 0,89 € DL-link

WK Pool HD
Log in met je Facebook-profiel.Hierna kun je een nieuwe pool aanmaken en spelers uitnodigen. Vervolgens kies je welke wedstrijden je wilt laten meedoen in de pool, Geef je voorspellingen in en vink aan wie allemaal al betaald heeft. Iedereen in de pool kan tijdens het WK kijken hoe hij of zij ervoor staat.
Ook deze App is niet gratis en  kost 0,89 € DL-link