Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

1 videoclip op 14 beeldschermen

Deze videomakers weten wat timing is. Ze krijgen het voor elkaar om met veertien verschillende Apple-beeldschermen - van iPhone tot Macbook - één videoclip te maken. Twee animatiefiguren springen constant van het ene scherm naar het andere. En dat allemaal in één shot.  

Brunettes Shoot Blondes - Knock Knock (Official Video) from Brunettes Shoot Blondes on Vimeo.

Een iPad lees je overal

Het gebruik van de Pad neemt hand over hand toe. Het gevolg zijn niet alleen telefoongesprekken waarbij je door de holle klank en de achtergrondgeluiden al vaak snel doorhebt waar de andere kant zit, maar vaak gaat het ook om waterschade, en in sommige gevallen gaat het ook nog wel eens om iets anders dan water bij die schade...

Maar het is niet alleen kletsen wat er op het toilet gebeurt, het is natuurlijk ook de ideale plek voor veel mensen om op hun gemak een krant of een magazine te lezen. En die magazine's en kranten worden steeds vaker op de iPad gelezen.
Dat betekent natuurlijk een gat in de markt, en dat is precies waar de The iPad Commode Caddy in gesprongen is. Het resultaat ziet er leuk uit, is in de Verenigde Staten te koop en kost $ 99,95.

WC-iPad

Goochelen met de iPad

Het is erg leuk wanneer men de eeuwenoude kunst van de vingervlugheid combineert met de iPad van Apple. Zo wordt de iPad echt magisch!
Begrijp jij hoe ze het doen?

De iPad is een toverdoos