Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

iCreate

 iPad voor Beginners 2013 Special

Apple zocht naar een apparaat dat tussen de laptop en de mobiele telefoon in staat, kwam met de iPad en overwon. Sinds de introductie in 2010 heeft Apple meer dan 300 miljoen exemplaren verkocht. Een enorm succes! De tablet is zeer gebruiksvriendelijk en heeft enorm veel features. Bovendien neem je hem makkelijk mee. Toch zal je als beginner niet alles meteen weten te vinden. In deze Special leggen we haarfijn uit waar de functies van iOS 6 zitten en wat je allemaal met de iPad kunt doen.

Workshops
In maar liefst 62 workshops, verdeeld over drie categorieën, leggen we stap voor stap uit hoe je je iPad activeert en de standaardprogramma's gebruikt. Ook zul je alle functies weten te vinden. In de categorie 'De volgende stap' gaan we in op de geavanceerdere features, waardoor iedereen ervan overtuigd zal zijn dat je de beste tablet in handen hebt.

100 Beste apps
We bespreken 100 geweldige apps. Hiervoor hebben we uit elke categorie uit de App Store (o.m. Boeken, Games, Lifestyle, Reizen en Sport) de vijf meest essentiële apps nader bekeken en voor je op een rijtje gezet. Zo weet je meteen welke app het best bij je past en voorkom je een miskoop.

31 Veelgestelde vragen
Mocht je nog een probleem hebben met je iPad, dan vind je hier het antwoord. Bovendien geven we tips hoe de accu het langer vol kan houden, zodat je de iPad minder vaak hoeft op te laden.

Ter info:

- deze iPad voor Beginners Special kan je gebruiken voor de 1e, 2e, 3e en 4e generatie iPad, de iPad mini en iOS 6

- is te vinden in de betere boekhandel of te bestellen via iCreate (12,99 €)