Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

iOS 8 review van All About Phones

iOS heeft onlangs een grote update gehad en dat betekent dat het tijd wordt om het systeem weer eens goed te bekijken. In deze videoreview doen we dat.

De komst van iOS 8 betekent vooral een grote hoeveelheid nieuwe mogelijkheden voor ontwikkelaars in het OS van Apple. Die kunnen nu meer gegevens met de hardware uitwisselen en hebben een heel nieuwe programmeertaal tot hun beschikking gekregen. Dat is meteen de grootste verandering in iOS 8, want de interface komt ons erg bekend voor.

Toch zijn er ook op dat vlak wel een aantal kleine aanpassingen geweest. Het besturingssysteem van Apple heeft nu bijvoorbeeld eindelijk de beschikking over 3rd party widgets, die overigens nog niet op het homescreen gezet kunnen worden. Ook is er een groot aantal functies wat verder verfijnd en levert Apple wat nieuwe software mee. Health kit bijvoorbeeld waarmee je je gezondheid op alle mogelijke manier kunt monitoren. Dat en meer komt allemaal langs in deze video.

iOS 8 is onlangs gelanceerd en kan vanaf nu gedownload worden voor je iPhone, iPad en iPod touch. Deze nieuwe versie van het iOS brengt veel nieuwe features met zich mee, waarvan je ze vast en zeker niet allemaal kent. Daarom hebben we onderstaande video voor je waarin 20 interessante nieuwe iOS 8 features worden toegelicht.