Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Grafiek toont welke iOS 7.1 functies beschikbaar zijn

Apple heeft heeft enkele uren geleden een hoop dingen uitgerold. Denk hierbij aan iOS 7.1 voor de iPhoneiPad en iPod touch, iOS 6.1 voor de Apple TV en Xcode 5.1. In iOS 7.1 heeft Apple onder meer verbeteringen toegevoegd aan Siri en niet te vergeten een speciaal voor de auto ontworpen iOS-interface, genaamd CarPlay.

iOS-7-features-availability

Sommige nieuwe iOS 7.1 features zijn regiogebonden, waardoor het nog niet beschikbaar is in Nederland en België. Apple heeft een handige checklist online gezet waarin alle features van iOS 7.1 te zien zijn en welke regio’s er gebruik van kunnen maken.

iOS-7-compatible-features-region

 

iOS 7.1 staat klaar op de Apple Servers

Zojuist heeft Apple iOS 7.1 uitgebracht. Het is de eerste grote update voor 
iOS 7 dat sinds 18 september 2013 beschikbaar is voor iPhone, iPad en iPod Touch. De update is relatief laat, er werd al weken uitgekeken naar de eerste grote update voor iOS 7.

De update is afhankelijk van het toestel 156 MB (iPhone 4) tot 287 MB (iPhone 5S) groot. De meest opvallende wijzigingen in iOS 7.1 zijn te vinden in het visuele aspect, een aantal elementen van iOS 7.0 zijn grondig op de schop gegaan.

Denk er wel aan dat je minstens 1,8 GB vrij moet hebben.
Desnoods enkele App's verwijderen. Je kan ze dan nadien weer installleren.

De update is afhankelijk van het toestel 156 MB (iPhone 4) tot 287 MB (iPhone 5S) groot. De meest opvallende wijzigingen in iOS 7.1 zijn te vinden in het visuele aspect, een aantal elementen van iOS 7.0 zijn grondig op de schop gegaan. Een compleet overzicht na de break.