Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

iOS7 Update 7.0.6.

 

Apple heeft vandaag een iOS 7.0.6 en iOS 6.1.6 update uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod Touch. Het gaat om een erg kleine, maar belangrijke beveiligingsupdate. Er was namelijk een probleem bij het controleren van SSL-verbindingen. SSL wordt door vele websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonlijke gegevens.

Hierdoor wordt alle informatie tijdens het uitwisselen van deze gegevens vertrouwelijk en niet leesbaar voor derden. Websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar aan het slotje en de ‘https://’ in de adresbalk (bijvoorbeeld bij online bankieren). Het probleem in iOS is bij deze opgelost en de update is dus aan te raden voor iedere iOS gebruiker.

Naast de beveiligingsupdate zijn er geen extra bugs opgelost. Binnenkort kunnen we allemaal iOS 7.1 installeren welke een hoop grotere problemen oplost en enkele nieuwe functies zal toevoegen aan iOS.

Je kunt iOS 7.0.6 en iOS 6.1.6 downloaden en installeren vanaf je iDevice via: Instellingen Algemeen Software-update of via iTunes door je iDevice aan te sluiten. Klik in iTunes op je iDevice en selecteer de knop ‘Zoek naar update’.

Bron:www.appletips.nl

iOS7 Update 7.0.6