Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Berichtencentrum

Foto

Onder het tabblad 'Berichtencentrum' kun je de instellingen van het Berichtencentrum wijzigen. Je kunt het Berichtencentrum openen door vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden te vegen. 

Onder het onderdeel 'op toegangsscherm' kun je instellingen wijzigen die vanaf het berichtencentrum op het toegangsscherm zichtbaar zijn. Wanneer je Berichtenweergave aanzet, worden berichten van apps in het berichtencentrum op je startscherm getoond, staat de functie uit, dan niet.
Wanneer je Dagweergave inschakelt kun je vanaf het startscherm informatie uit je agenda, Kaarten, weer en aandelen bekijken. Schakel je de functie uit, dan worden alleen berichten in het berichtencentrum op je startscherm getoond.

Onder 'Dagweergave' kun je allereerst de volgorde van het tabblad Vandaag indelen. Bovendien kun je bepaalde onderdelen van het Vandaag-tabblad in- en uitschakelen. Om de volgorde te wijzigen, moet je rechtsboven in Instellingen op 'Wijzig' tappen. Het Overzicht van vandaag is een onderdeel dat laat zien wat je vandaag gepland hebt staan. Volgende bestemming laat zien, gebaseerd op algoritmes, wat je waarschijnlijke volgende bestemming is. Agenda-dagweergave laat zien in een kalender wat vandaag gepland staat. Overzicht van morgen laat zien hoeveel afspraken je de volgende dag hebt. Herrineringen laat de herinneringen zien, zoals te verwachten en Aandelen laat, zoals verwacht de aandelen zien.

Onder het onderdeel 'Dagweergave' staat een enorme lijst met apps die toegang hebben tot je berichtencentrum. Wanneer je een app aantikt kun je bepaalde instellingen wijzigen, zoals de meldingsweergave, symbolen die weer worden gegeven of het aantal berichten dat in Berichtencentrum bij deze app weer worden gegeven. 

Helemaal onderaan in 'Berichtencentrum' kun je de optie Noodmeldingen aan zetten. Deze melding zorgt ervoor dat wanneer de Nederlandse overheid een alarm uitzend, jij deze op je telefoon ontvangt.