Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Wifi, Bluetooth, Mobiel Netwerk en Persoonlijke Hotspot

Vliegtuigmodus
Wanneer je de schuifknop aan zet, ontvang je geen data meer en wordt je Wifi, Bluetooth en Mobiel Netwerk uitgeschakeld. 

Wi-Fi
Verbind met een netwerk. Wanneer een netwerk een slotje heeft, betekent dat hiervoor een wachtwoord nodig is. Tap op het netwerk en voer de toegangscode indien nodig in om verbinding te maken. Vink 'Vraag om verbinding' aan om automatisch verbinding te maken met bekende netwerken. 

Bluetooth
Zet Bluetooth aan om verbinding te maken met bijvoorbeeld een toetsenbord of draadloze speaker. Wanneer een apparaat gevonden wordt, kun je hiermee verbinden.
Mobiel Netwerk (iPhone): gebruik deze optie om te verbinden met het Mobiele Netwerk te verbinden. Wanneer verbonden met dit netwerk kun je via 3G/4G surfen op het net. (Contacteer je provider voor meer informatie). Schakel 3G/4G in om gegevens sneller te laden. 

Persoonlijke Hotspot (iPhone):
Maak een persoonlijke hotspot aan om van het Mobiele Netwerk op je iPhone een MiFi-station te maken, zodat andere apparaten via jouw mobiele netwerk kunnen verbinden met het internet. 

VPN (optioneel):
Gebruik internet via een andere server, zodat uw identiteit niet achterhaald kan worden. Het gebruik van VPN is negatief op uw internetsnelheid.

Aanbieder:
Schakel deze functie in, zodat er automatisch verbinding gemaakt wordt met uw aanbieder.