Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

De beste Radio Apps

Naar de radio luisteren is nog nooit zo eenvoudig geweest als nu. Met een paar drukken op je touchscreen heb je zo'n beetje elke radiozender ter wereld wel binnen handbereik. Er zijn heel wat appjes te vinden waarmee je snel radio kunt luisteren, vaak in zeer hoge kwaliteit.
Er zijn apps die specifiek zijn gericht op Nederlandse radiozenders, apps die van een enkele zender zijn, en apps die je laten rondkijken wat er op de rest van de wereld allemaal te vinden is.
Het aanbod is overweldigend, maar na het lezen van dit artikel weet je welke apps je het beste kunt downloaden.  

Tja, is de radio zoals we die van vroeger kennen eigenlijk geen achterhaald concept? Mensen die voor jou gaan lopen beslissen waar je naar mag luisteren? Terwijl je met een service als Spotify of Apple Music helemaal zelf naar je hand kunt zetten waar je naar luistert? Toch niet helemaal. Per slot van rekening is een radiozender een prima plek om eens iets nieuws te ontdekken waar de software achter de populairste muziekapps dan weer niet mee op de proppen komt. En als je een radiozender hebt gevonden die muziek in jouw genre draait is het altijd weer leuk om te horen waar ze je nu weer mee gaan verrassen.

Nederland FM
VRadio
TuneIn Radio
iHeart Radio
Radium

Lees dit alles verder bij MacWorld