Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Dit is één van de interessanste vernieuwingen. Je OS en je iOS groeien nog meer naar elkaar toe. Wie enkel een iDevices heeft tesamen met een Windows-pc en geen Mac voelt zich nu wel heel erg benadeeld.

AirDrop laat je bestanden uitwisselen tussen iOS en Mac


Met deze nieuwe functie Airdrop (ingebouwd in zowel iOS 8 als het nieuwe OS X Yosemite-besturingssysteem voor Mac) wordt het mogelijk bestanden uit te wisselen tussen iOS en Mac. Voorheen kon dit enkel van Mac tot Mac of van iOS-apparaat tot iOS-apparaat.

Alle bestaande Apps die gingen over tranfers kan je nu wel vergeten
Opmerking: Je hebt dus ook het nieuwe OS 10.10 Yosemite voor nodig om dit te kunnen uitvoeren.

Handsoff


Met Handoff kan je dan weer documenten, e-mails of andere bestanden van je iPhone of iPad meteen verder bewerken op je Mac, en omgekeerd. Apple laat het zelfs toe iPhone-gesprekken aan te nemen of sms-berichten (die niet verstuurd zijn met iMessage) te beantwoorden op je Mac.

Instant Hotspot

Geen Wi-Fi? Geen probleem. 

Als je geen Wi-Fi-bereik hebt , kan je de iPad aansluiten op uw iPhone  door het instellen van een  personal hotspot wanneer uw iPhone is vlakbij. * Met de nieuwe Instant Hotspot functie, ziet u de naam van uw apparaat in de lijst met Wi-Fi netwerken bij instellingen.
Selecteert het en je bent verbonden. En als de iPad vastelt dat het netwerk van uw telefoon niet meer wordt gebruikt, is het intelligent genoeg om het los te koppelen en zo  batterijduur te sparen.

Zowel blij de iPhoneclub als OneMoreThing vind je hierovereen uitgebreide artikels