Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Tim Cook, praat over Android en tijdens D11.


Afgelopen nacht (28 mei 2013) was Tim Cook te gast bij de D11 Conference van Allthingsd. De Apple CEO werd geïnterviewd door Walt Mossberg en Kara Swisher. Hoewel het interview geen schokkende details heeft onthuld, heeft Cook wel een aantal interessante uitspraken gedaan.
 

Android
Zoals Tim het zelf zegt: ‘ik heb mijn kop niet in het zand gestoken’. Hij ziet de concurrent met de grote aantallen telefoons die verkocht worden. Bij Apple ging het echter nooit om winnen of de grootste zijn, het gaat om het maken van geweldige producten. Voor veel mensen heeft de iPad het gebruik van het internet en de computer en de visie daarop totaal veranderd. Dit hoor je minder bij de Android gebruikers volgens Tim, hierbij is de klant tevredenheid weer belangrijk.

iOS en OSX
Op het moment dat er gevraagd word naar veranderingen voor de iPad en iPhone word Cook terughoudend, wel geeft hij aan dat tijdens WWDC de toekomst getoond gaat worden voor zowel iOS als OSX. De WWDC is belangrijk voor Apple, het is de kans om iets terug te doen voor de iOS en OSX ontwikkelaars die zoveel voor Apple betekenen.